MAVITEKNIK

Sertifioitua kokemusta ja joustavat toimintamallit

Maviteknik Oy perustettiin vuonna 1997 asiantuntevaksi tilauskonepajaksi, jonka erikoisalaa ovat metallitekniset alihankintatyöt mm. energia-, prosessi-, metalli- ja laivanrakennusteollisuudelle. Laatujärjestelmän 9001 sertifiointi vuonna 2007 mahdollisti meille isommat asiakkuudet, ja Maviteknik aloitti 2000-luvun alkupuolella  yhteistyön johtavan voimalaitostoimittajan kanssa, joka on jatkunut vahvana jo yli 20 vuotta.

Olemme joustava kumppani, jonka kanssa on helppo asioida ja joka reagoi nopeasti mahdollisiin muutostilanteisiin. Työskentelemme aina sertifioidun toimintajärjestelmämme mukaisesti huolehtien laatu-, ympäristö- ja työturvallisuusjärjestelmiemme jatkuvasta kehittämisestä. Voit lukea lisää laatustandardeistamme täältä.

Laaja kumppaniverkosto mahdollistaa huippuluokan palvelukokonaisuuden

Maviteknik osana Österberg Groupia

Vuonna 2020 yrityksemme yhdistyi osaksi Österberg Groupia. Kyseessä on vuonna 1948 perustettu perinteinen perheyritys, joka omistaa useita pieniä ja keskisuuria metalli- ja muoviteollisuuden alihankintayrityksiä erityisesti Pohjanmaan alueella, mutta myös Ruotsissa ja Virossa. Österberg Group on paikallisesti tunnettu, vastuullinen toimija työllistäjä, jonka kokonaisliikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa.