ÖSTERBERG GROUP

Yli 70 toimintavuotemme aikana olemme tehneet yhteistyötä useiden kansainvälisten yritysten kanssa. Jotkut tyytyväisistä asiakkaistamme ovat työskennelleet kanssamme vuosikymmeniä.

Yhtiö perustettiin alun perin herra Knut Österbergin toimesta vuonna 1948. Tuohon aikaan Suomi toipui sodasta, ja lähes kaikkea oli pula. Ammatiltaan koneistajana Knut aloitti pienen työpajan, jossa hän valmisti myytäväksi kahvimyllyjä, hiusrullia ja muita kodin tarvikkeita.

Vuonna 1953 rakennettiin uudet ja suuremmat tuotantotilat Panimontielle, ja vuonna 1958 valmistui ensimmäinen muoviosien tuotantokone. Samaan aikaan alkoi valmistua yksi Österberg Groupin tunnetuimmista tuotteista: muovisia säästöpossuja kansalliselle Säästöpankille.

Vuonna 1966 yritys siirtyi Kruunantielle, sijaintiin, jossa Österberg Groupin pääkonttori sijaitsee edelleen tänä päivänä. Tästä eteenpäin liiketoiminta alkoi keskittyä enemmän teollisuuden alihankintaan. Ensimmäinen yritysosto toteutettiin vuonna 1978, kun Österbergin perhe hankki 70 % osakekannasta Petsmoon, joka myöhemmin vaihtoi nimeään Petsmo Productsiksi. Tämän jälkeen ryhmä on kasvanut tasaisesti eri yritysostojen kautta.

Tänään Österberg Group on perinteinen perheyritys, jonka kokonaisliikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa.

Laaja kumppaniverkosto mahdollistaa huippuluokan palvelukokonaisuuden

Maviteknik osana Österberg Groupia

Vuonna 2020 yrityksemme yhdistyi osaksi Österberg Groupia. Kyseessä on vuonna 1948 perustettu perinteinen perheyritys, joka omistaa useita pieniä ja keskisuuria metalli- ja muoviteollisuuden alihankintayrityksiä erityisesti Pohjanmaan alueella, mutta myös Ruotsissa ja Virossa. Österberg Group on paikallisesti tunnettu, vastuullinen toimija työllistäjä, jonka kokonaisliikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa.